Gorilla Aréna Kaland- és Élménypark

Kalandpark

A Gorilla Aréna az egészen kicsi gyerekektől a tiniken keresztül egészen a felnőttekig várja a kalandot, játékot és kihívást keresőket. Egyedülálló szórakozást jelent minden korosztálynak. Csúszó és akadálypályák, függőhidak nyújtanak kikapcsolódást családok, baráti társaságok, csoportok, vagy akár egy egész, osztálykiránduláson résztvevő iskola számára. A kalandpark tervezésekor mindent
a biztonságnak rendeltünk alá, az ehhez szükséges teljes védő felszerelést biztosítjuk a résztvevőknek. A kalandot keresők mellett a sportolni vágyókra is gondoltunk. Számukra futballpálya és röplabdapálya áll rendelkezésre a további kikapcsolódáshoz.

Játszótér

A kalandpark szívében építettük fel a gyerekparadicsomot, ahol egy óriási labirintus, trambulin, gyerek mászófal, akadálypálya, ugrálóvár és magasles is készenlétben áll, hogy elkápráztassa a gyerekeket. A nevetés garantált!

Csapatépítő tréningek

Mi tenné egy cég működését hatékonyabbá ha nem a tökéletes csapatmunka, és hogyan lehetne ezt a legszórakoztatóbban fejleszteni, ha nem játék közben. A Gorilla Aréna kihívásokkal teli Gladiátor pályája úgy készteti a csapattagokat az együttműködésre, hogy közben fejleszti az egymás közötti kommunikációt, a kreativitást, a probléma megoldó képességet, miközben fizikai
kihívások elé is állítja a versenyzőket. Játék közben felismerhetik az egyéni képességek és tehetségek értékét, azok legjobb kihasználását az együttműködés során, ami a csapatmunka hatékonyságának az alapja. Mindezt biztonságos, de mindenki számára kihívást jelentő körülmények között.

Elérhetőség:

Infoline:  +36 20 665 8355
web: https://gorillaarena.hu