Rólunk

A századfordulón épült, majd nemrégiben teljesen felújított Malom Kerecsend központjában található. Több épületből álló szálláshelyeinket, közösségi tereinket úgy alakítottuk ki, hogy gyermekcsoportoknak, felnőtteknek egyaránt pihentető vidéki élményben lehessen részük.

A dolgos hétköznapok rohanásában jó néha kicsit lassítani és figyelmet szentelni a közösségek építésének. Gyermekcsoportoknak, intézmények, cégek munkaközösségeinek nyújtunk lehetőséget, hogy mindennapi környezetükből kiszakadva egy különleges és hangulatos helyen töltsék el szabadidejüket. Baráti társasággal, romantikus kettesben vagy családostól, mindenkit szeretettel várunk. Kellemes zöld környezetben, kényelmes szobákkal, finom ételekkel és nagy szeretettel fogadjuk a hozzánk érkezőket. Szabadidőközpontunkhoz parkoló is tartozik, ahol az autóbuszok, autók őrzött helyen parkírozhatnak.

A programajánlatok között bátran válogathat idősebb és fiatalabb, mindenki megtalálja a maga számára kellemes és hasznos időtöltést.

A környék a magyarországi gasztronómia és borászat egyik kiemelkedő területe, évszázados történelmi emlékekkel és látnivalókkal. A fürdőkultúra szerelmesei számára igazi paradicsom, hiszen egész évben látogathatók a közeli Demjén, Egerszalók, valamint Eger termál- és élményfürdői.
Szeretnénk megmutatni azokat a szépségeket, élményeket, pihenési, kikapcsolódási lehetőségeket is, amelyek régiónkat jellemzik, és amire mi itt élők is büszkék vagyunk.

Szolgáltatásainkról kérjük, tájékozódjanak honlapunkon, hogy minél előbb találkozhassunk itt, Kerecsenden!