Disznótoros csomag
Felhasználható: október 1. – március 31. (3 nap/2 éj)
Szállás: Malomkert Vendégház
Ár: 17.500 Ft/fő
A falusi disznótor Magyarországon a téli hónapok egyik legnépszerűbb tradíciója. E hagyományt szeretnénk mi folytatni, megőrizni, továbbadni, megmutatni azok számára, akiknek nincs lehetősége részt venni ilyen felejthetetlen tevékenységben.
Programunkat családoknak, baráti társaságoknak, cégeknek csapatépítő tréningként ajánljuk.
Az összehangolt, jókedvű munka összehozza a csapatot, baráti társaságot, vagy a családot.
A disznótor programja:
1. nap – Bemelegítés
Érkezéskor családias hangulatban, forralt borral, frissen sült pogácsával segítjük az összehangolódást, vacsorára pedig bőséges bográcsgulyást szolgálunk fel kedves vendégeinknek.
2. nap – A mulatság napja
A második napon kora reggel egy kupica jófajta pálinkával hangolódunk rá a „szertartásra”. Ez után kezdetét veszi a disznóvágás. Mindenki saját maga döntheti el, hogy csak szemlélője szeretne maradni az eseménynek, vagy aktívan részt kíván venni a pörzsölésnél, a feldolgozásnál, a töltéseknél.
A disznóvágás ideje alatt a pálinka-, a forraltbor-, a tea-, a kávéfogyasztás önkiszolgáló jellegű és korlátlan mennyiséget jelent.
Ugyanez vonatkozik a falusi ízű ételekre: orja leves, véres hurka, májas hurka, sült kolbász, sült hús, toros káposzta, bodak, házi készítésű savanyúság és még sok finomság, amelyből annyit fogyaszthatnak, amennyi csak jól esik.
A mulatsághoz élőzenét is rendelhetnek.
3. nap – „Szent János pohár”
Ezen a napon szabadon választható a program. Reggeli a saját készítésű abált szalonna és tepertő. Hazaindulás előtt minden vendégünknek csomagolunk kóstolót, mely kolbászt, hurkát, abált szalonnát és tepertőt tartalmaz.
*A csomagajánlat minimum 20 fő részvétele esetén érvényes!